Special æsker og papkasser med logo

Æsker og papkasser med logo – skræddersyet til dig

Søger I papkasser med logo eller andre typer skræddersyede løsninger indenfor emballage, æsker og kasser? Så kan vi hjælpe.

Vores papkasser med logo er designet til at øge din synlighed og differentiere dine produkter i et konkurrencepræget marked. Disse kasser repræsenterer mere end blot en sikker indpakning, de er et kraftfuldt markedsføringsværktøj der styrker dit brand og forstærker dit budskab.

Hos Holstebro Kartonage skaber vi ikke bare emballage, vi bygger brands. Lad os hjælpe dig med at formidle din virksomheds identitet gennem skræddersyede papkasser med dit logo, der både beskytter og promoverer dine produkter.

Æskerne kan være med tryk eller med prægning, og emballagen kan laves i mange forskellige kvaliteter, alt afhængig af, hvor produktet skal sælges og til hvilke salgskanaler og kunder.

Vores kasser med logo, er særdeles velegnet til produkter og forsendelser, hvor emballagen er en del af brandet.

Kontakt os

Kontakt os og hør mere om vores kasser med logo, specialæsker og skræddersyede emballageløsninger. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe og hvilke løsninger, vi kan tilbyde. Vi har også webshop emballage, bølgepapkasser og æsker med tryk.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.