Fiberpap

Æsker og kasser i fiberpap

Hos Holstebro Kartonage er vi stolte af at tilbyde fiberpap som en del af vores holdbare og miljøvenlige emballageløsninger. Fiberpap, kendt for sin exceptionelle styrke og bæredygtighed. Det er et fremragende valg for dem, der søger at kombinere robust emballage med grønne initiativer. Med sin evne til at modstå høje belastninger og samtidig minimere påvirkningen på vores planet, er fiberpap den ultimative emballageløsning for den bevidste virksomhed. Fiberpap er fremstillet af genanvendt papirfiber og er derfor et bæredygtihgt valg.

I flyindustrien anvendes fiberpap blandt andet ved check in, hvor det er det bakken, man lægger computer, nøgler mv. til gennemsyn i, er lavet af.

  • Leveres i sort 1,4 mm.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til vores løsninger, så kontakt os og få en uforpligtende snak om hvilke løsninger, vi kan tilbyde dig. Vi har desuden også mange andre løsninger indenfor emballage og æsker. F.eks. har æsker med tryk, bølgepapkasser og webshop emballage.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.